Нова звезда је стигла у Крагујевац!

***

У Крагујевцу је отворена пословница Супернове у улици Краља Петра Првог 22 у којој ће становници града и околине моћи да се упознају са понудом овог кабловског оператора – супер стабилним и брзим интернетом, јединственом ТВ понудом, као и услугама фиксне телефоније уз лак пренос броја.

Поред пословнице, још једна супер вест за Крагујевчане – Супернова је постала генерални спонзор клуба америчког фудбала Wild Boars, тако да ће популарни „Вепрови“, освајачи чак девет пехара шампиона Србије, у предстојећој сезони носити назив – Супернова Крагујевац Wild Boars.

„Улагањем у спорт, Супернова улаже и у развој локалне заједнице, а спонзорством градског клуба, најтрофејнијег српског тима у америчком фудбалу, пружили смо подршку нашим драгим Крагујевчанима.

Задовољство корисника за нас је приоритет, тако да смо доласком у Крагујевац значајно инвестирали у унапређење читаве мреже са циљем побољшања квалитета наших сервиса.

Тако смо обезбедили веома богату ТВ понуду са више од 260 канала, као и супер брзи интернет и квалитетну телефонију.

Са поносом бих истакла да је Супернова већ присутна у домаћинствима широм Србије са више од 300.000 задовољних корисника, а у наредном периоду наставићемо са даљим ширењем“, изјавила је Ивана Бајовић, ПР менаџер Супернове.

Отварању пословнице присуствовали су и чланови клуба америчког фудбала „Wild Boars“ на општу радост Крагујевчана који су међу првима дошли да изаберу пакет услуга по својој мери.

Уз Супернову сваки корисник може да рачуна на брз, поуздан и неограничен интернет, бесплатне минуте у оквиру фиксне телефоније, али и обогаћену ТВ понуду у којој се од скоро налазе канали попут музичко-забавног К1, ТВ ДР који се бави здравственим темама, два дечија – „Dexy TV“-а и „Kazbuke“, „Toxic TV“-а са популарном музиком, али и Балкан Трип-а са живописним путописима из читавог региона.

Додатна погодност је и месечна надокнада од само 1 динар током првих 6 месеци, а свим новим корисницима омогућено је да уз пакет добију и телевизор на 24 рате по цени од 599 динара месечно.

Супернова пословница у Крагујевцу отворена је од понедељка до петка од 8 до 20 часова, као и суботом од 9 до 14 часова, а више информација о понуди Супернове у сваком тренутку је доступно позивом на број 19911 и на званичној интернет страници www.mojasupernova.rs.

***PR текст

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *