Нови бројеви телефона у ЗЗЗР

Проблем у телефонској комуникацији пацијената и запослених у Заводу за здравствену заштиту радника је отклоњен, потврдила је за Телевизију Крагујевац др Јасмина Ивошевић Јевтић, заменик директора ове здравствене установе. 

Према њеним речима, сада су у функцији валидни бројеви телефона, путем којих пацијенти могу да наруче терапију, закажу преглед, консултују се за здравственим кадром и добију неопходне информације.

Током ванредног стања, уведеног средином марта, услед неповољне епидемиолошке ситуације изазване Ковидом 19, Завод за здравствену заштиту радника функционисао је у посебном режиму.

У циљу ефикасније комуникације пацијената и здравственог особља тада је уведено више телефонских бројева, који су са укидањем ванредног стања и враћањем ове установе на устаљен начин рада, престали да буду у функцији.

Пацијенти који желе да наруче терапију или закажу преглед, то могу учинити путем бројева 617- 02- 30 и 617- 02- 59.

За информације и консултације са здравственим кадром у функцији је број 617- 02- 80.

Бројеви телефона који нису валидни су: 617-02-14, 617-02-15, 617-02-03 и 617-02-08.

Услуге Завода за здравствену заштиту радника користи око 32.500 пацијената.

Из ове здравствене установе апелују на пацијенте да приликом доласка поштују све прописане мере заштите, у циљу спречавања ширења корона вируса.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *