Нови кошеви у СББ хали Језеро

Спортско привредно друштво Раднички константно ради на побољшању услова за тренинг спортиста у свим својим објектима, па су у „СББ хали Језеро“ постављени нови кошеви, који су допремљени директно из београдске „Штарк Арене“. 

Ова донација резултат је успешне пословне сарадње Спортског привредног друштва Раднички и руководства „Штарк Арене“.

Овај корак један је у низу оних којима Спортско привредно друштво Раднички настоји да унапреди услове за рад и тренинге свих својих спортиста, што за последицу има и боље спортске резултате.

Ова донација обрадовала је кошаркаше Радничког, који су били у прилици да испробају нове кошеве.

Кажу да ће бити потребан одређени период како би се навикли на нове обруче, али с обзиром на то да нова сезона почиње у октобру, имају времена.

Замена дотрајалих кошева сигурно ће мотивисати све кошаркаше, а посебно млађе играче.

Нову сезону, у којој ће се Раднички надметати у најквалитетнијем рангу такмичења – Кошаркашкој лиги Србије, играчи крагујевачког клуба дочекују са оптимизмом.

У управи Спортског привредног друштва Раднички тврде да нема спортског терена у граду који у протеклом периоду није реконструисан или адаптуран.

Локална самоуправа је, у сарадњи са менаџментом Радничког, крагујевачким спортистима обезбедила одличне услове, сматрају у  спортском привредном друштву и поручују да ће играчи ту подршку сигурно узвратити добрим резултатима и спортским понашањем на терену.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *