Новогодишњи програм за све укусе

Редакције информативног, документарног и забавног програма наше медијске куће припемиле су прикладан празнични програм.

Из програма Телевизије Крагујевац од 31. децембра до 2. јануара извајамо жанровски разноврсне празничне садржаје.

Предстојећи новогодишњи програм у продукцији РТК обједињује низ садржаја забавног, комерцијалног као и информативно документарног карактера.

31. децембра од 16 до 18 часова празнично издање Мозаика. Припремили смо преко 20 награда за гледаоце, са гостима у студију и рубрикама сазнаћете како се Крагујевчани приремају за Нову годину, како памте `17 и шта очекују у 2018.

Истраживали смо каква је атмосфера у граду пред дочек, шта се и по којим ценама купује, где се путује за празнике и а како се припремају суграђани који ће у угоститељским објектима или кућној атмосфери провести новогодишње вече.

У Хроници 31. децембра сазнаћете распоред рада дежурних служби, трговина, апотека и тржница. У најгледанијој информативној емисији стављамо тачку на све градске теме у 2017. години, 19 часова, Ваша Хроника.

Потом, од 20 часова на програму Телевизије Крагујевац следи богат забавно музички програм. Концерт „Лавирнит у ноћи“, од 21 сат и 35 минута наступају Кепа и Фри Спиритс. У 23 сата на програму је концерт Трубача Дејана Петровића. 35 минута иза поноћи следи новогодишњи музички микс.

1. јануара на програму Телевизије Крагујевац од 9 часова и 30 минута преглед – најбоље из крагујевачког спорта, од 10 часова емитујемо представу Чаробна ноћ. Од 10 и 30 на програму РТК је концерт Симфонијског оркестра. Од 16 часова представа Једна бајка. Од 20 – филм Ваше височанство.

2. јануара од 20 часова премијера новог серијала из наше продукције „Пре Словена“. У истом термину 3, 4, и 5. јануара биће емитоване и остале три епизоде о далеком периоду локалне историје.

Верујемо да ће ови садржаји привући вашу пажњу и оправдати поверење које указујете вашој Радио телевизији Крагујевац.

Слађана Обрадовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *