Обавештење о продужетку и узради нових еКГ картица за ученике основних и средњих школа

 ЈКП Шумадија Крагујевац обавештава ученике основних и средњих школа који користе превоз на територији града Крагујевца да је у току продужење постојећих и израда нових еКГ картица за школску 2023/2024. годину у просторијама Службе корисничког сервиса ЈКП Шумадија Крагујевац у улици Краља Петра I број 22, сваког радног дана од 7  до 17 часова.

За ученике основних школа који су имали еКГ карту у претходној школској години она важи до краја осмог разреда и нема потребе за продужењем, док је за ученике  који први пут израђују картицу потребна здравствена књижица ради увида у ЈМБГ ученика.

Ученици средњих школа који већ имају еКГ карту потребно је да је продуже за нову школску годину, а ученици који први пут израђују картицу треба да доставе здравствену књижицу, или личну карту ради увида у ЈМБГ.

Ученицима који први пут израђују еКГ картицу омогућено је да донесу своју фотографију или да се фотографишу на лицу места.

Продужетак, као и израда нових картица за ову категорију организује се на основу спискова достављених из школа, а израда легитимације је бесплатна.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *