Oбележен 71. рођендан крагујевачких вртића

Свечаном академијом у Позоришту за децу, данас, је обележен 71. рођендан крагујевачке Предшколске установе „Нада Наумовић”.

Предшколска установа „Нада Наумовић“ пуних седам деценија брине о најмлађим Крагујевчанима.

Запослени су од самог почетка настојали да боравак малишана у вртићима учине угоднијим, пратећи нове педагошке тенденције, а седам деценија касније ова установа представља кућу игре и васпитања за око 2.500 најмлађих Крагујевчана.

Пригодним програмом, који су припремили малишани уз помоћ васпитача и у присуству званица из Школске управе, локалне самоуправе и родитеља, обележен је дан оснивања ове предшколске установе.

Централну манифестацију пратили су и пропратни садржаји.

Фестивалчић ће бити настављен, већ сутра, представама „Басне нам све саме кажу”, „Весели паркић”, „Жабац и странац” и „Три прасета”, које су припремили малишани из вртића „Авиончић”, „Ђурђевдан”, „Бамби” и „Лептирић”.

У обдаништима у оквиру Предшколске установе „Нада Наумовић” борави преко две хиљаде малишана, а тренутно је актуелан и конкурс за пријем 408 нових.

Конкурс за пријем малишана у вртиће траће до 7. маја.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *