Од 5. јуна Сајам комуналне опреме у Крагујевцу

Након неколико година паузе, међународни сајам комуналне опреме „Комдел Експо 2019“ ове године одржава се од 5. до 7. јуна, на Шумадија сајму.

Покровитељи 15. сајамске манифестације, која ће окупити више од 30 излагача из земље и иностранства, биће Градско сајмиште и локална самоуправа, у сарадњи са Пословним удружењем комуналних предузећа Србије „Комдел“.

Међународни сајам комуналне опреме „Комдел Експо 2019“ у партнерској организацији Јавно комуналног предузећа „Шумадија“, Пословног удружења комуналних предузећа Србије „Комдел“ и Привредне коморе Србије, а под покровитељством града Крагујевца биће отворен 5. јуна на Шумадија сајму и трајаће до 7 јуна.

Петнаести по реду међународни сајам комуналне опреме, после пар година, поново се одржава у Крагујевцу.

Ова већ традиционална манифестација је од посебног значаја за комунална предузећа, јер је место спајања произвођача и продаваца опреме за комуналну делатност.

Очекује се више од 30 излагача из земље и иностранства, а посебну важност овој манифестацији дају и бројна стручна предавања и конференције које ће бити одржане у оквиру пратећег програма сајма.

Од 2002. године до данас бројне компаније имале су прилику да прате нова достигнућа у области комуналних технологија, али и да се представе бројни произвођачи, увозници и дистрибутери комуналне опреме.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.