Одбојкаши Радничког данас против Војводине

После дуже такмичарске паузе, одбојкаше Радничког овог викенда очекује повратак суперлигашким обавезама.

Крагујевчани ће у суботу, 26. децембра, од 17 часова у свом „СББ Језеру“ угостити актуелног шампиона државе и лидера на табели, новосадску Војводину НС семе, у заосталом мечу 9. кола Суперлиге Србије.

Одбојкашки савез Србије је крајем новембра донео одлуку да се због тренутне ситуације са корона вирусом, која је довела до масовног одлагања утакмица и заражавања играча, такмичење у Суперлиги Србије прекине.

Првобитно је било планирано да то буде до 11. децембра, али је потом одлучено да се датум наставка сезоне ипак пролонгира за викенд, 16. и 17. јануар, када су заказане утакмице редовног 12. кола.

Одбојкашки савез Србије је наложио свим клубовима да све своје заостале првенствене и куп утакмице одиграју до краја ове календарске године, па ће одбојкаши Радничког до краја године морати да одиграју заостале мечеве 9. и 11. кола Суперлиге Србије, против Војводине и екипе Ниша.

Након заједничких консултација са представницима противничких клубова, договорено је да Крагујевчани најпре угосте Војводину 26. децембра, а да у Нишу гостују 30. децембра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *