Одлука о учешћу ССП на априлским изборима до краја месеца

Главни одбор Странке слободе и правде, на данашњој седници у Крагујевцу, овластио је Председништво странке да у договору са политичким партијама са којима ССП сарађује, донесе одлуку о учешћу на априлским изборима.

На седници је било речи и о односу актуелчне градске власти према грађанима Крагујевца.

На седници Главног одбора Странке слободе и правде још једном је потврђено да ССП никада неће сарађивати са Српском напредном странком.

Одлучено је и да у Странку слободе и правде неће бити могуће учлањење у року од шест месеци након победе ове политичке партије на неким будућим изборима на којима ће учествовати, без обзира на то у ком ће тренутку ССП постати владајућа већина.

Говорило се и о односу актуелне градске власти према грађанима Крагујевца.

Из Странке слободе и правде поручују да се залажу за бољи живот грађана Србије.

„План за дан после“ ССП-а, између осталог, садржи решења за економски развој земље, унапређење образовања, социјалне и здравствене заштите.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.