Oдржан први Трибјут фест у Дому омладине

Први Трибјут фест, на коме је наступило шест бендова из Србије, одржан је у Дому омладине. Током дводневног фестивала, публика је имала прилику да чује хитове познатих светских и домаћих група.

На првом Трибјут фесту у Крагујевцу наступило је шест група из неколико градова Србије. Трибјути страним групама одржани су у башти, док су песме домаћих бендова свиране у галерији Дома омладине.

Посетиоци су имали прилику да чују највеће хитове Абе, Ред Хот Чили Пеперса, Азре, АЦ/ ДЦ-a, Металике и Дина Дворника. Аба Трибјут бенд из Зрењанина одушевио је публику, како извођењем тако и сценским наступом.

Публика је уживо чула старе хитове као што су Knowing me knowing you, Money money, The winner takes it all и многе друге.

Red hot chili peppers real tribute band из Београда до сада је више пута свирао у Крагујевцу, па су се и овог пута радо одазвали позиву да наступе на фестивалу. Хитове Пеперса заједно су певали са публиком.

Након успешне концертне сезоне, за крај лета Дом омладине приредио је фестивал какав је публика у Крагујевцу и желела што је показала и препуна башта и галерија крагујевачког Дома омладине.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Oдржан први Трибјут фест у Дому омладине”

  1. Koja je logika u pisanju imena grupa ćirilicom, a imena pesama u originalu – latinicom?
    Neće ćirilica biti ugrožena ako se napiše Red Hot Chili Peppers. Samo će ljudi biti u prilici da nauče spelovanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *