Одржана завршна приредба предшколаца вртића „Полетарац“

На стадиону ФК “Сушица”, малишани и васпитачи вртића „Полетарац“ одржали су завршну приредбу.

Двестотинечетрдесет предшколаца играло је на терену, док су на трибинама родитељи и чланови породица подржавали своје будуће прваке.

И за васпитаче, и децу приредба је била емотивна, јер су последњих година одрастали у окружењу вртића на Аеродрому.

За предшколце обданишта „Полетарац“, завршна приредба је посебан догађај. Разиграни, у свим бојама, расположени упркос киши одважно су показали увежбану кореографију. Родитељи на трибинама касније су се придружили на терену у заједничком плесу.

Ово је прва генерација малишана обданишта „Полетарац“ која је заиграла ван свог матичног простора у вртићу.

Намера је била, да на терену, комотно, кроз покрет и игру као доминантну активност, показажу најлепше моменте из вртића и на посебан начин прославе завршетак предшколског образовања.

Стадион у Сушици, малишани су напустили усхићени због доброг провода, успеле забавне приредбе, али и нестрпљиви као и сви шестогодишњаци, јер следи најважнији догађај за целу породицу- полазак у школу која им отвара врата 1. септембра.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *