Одржано финално такмичење сусрета села Шумадије

На Шумадију сајму одржано је финално такмичење манифестације „Сусрећу се села Шумадије – Шумадијске игре 2018.“ у коме су учествовале екипе Горње Сабанте, Груже, Кутлова и Доње Сабанте.

Манифестација је одржана десету годину за редом и карактерише је велики број младих учесника који су се током игара дружили и такмичили у како кажу, фер атмосфери.

Јубиларне 10 игре „Сусрећу се села Шумадије“ окупиле су екипе из 18 села околине Крагујевца.

Циклус игара почео је такмичењем које је одржано 6. и 7. октобра у Доњој Сабанти, која је иначе прошле године освојила прво место.

Најбољих осам екипа пласирало се у полуфинале, док су четири стигле до финала: Кутлово, Горња Сабанта, Доња Сабанта, Гружа.

У односу на претходне године, јубиларно десето такмичење донело је бројне новине: промењен је систем такмичења,а уведене су и нове игре.

На почетку манифестације екипе је дочекао освежени циклус емисија на који се требало прилагодити.

Као и претходних година, гледаоци Телевизије Крагујевац могли су да прате популарно такмичење сваке недеље.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *