Омладина ПОКС-а у кампањи „Монархисти добре комшије“

Омладина Покрета обнове Краљевине Србије у Великом Парку почела је кампању упознавања грађана са својим политичким програмом, али и реализацију акција на локалном нивоу „Монархисти добре комшије“ која је усмерена ка значајним еколошким темама.

Активисти Покрета обнове Краљевине Србије грађанима Крагујевца представили су своје политичке циљеве засноване на успостављању уставне парламентарне монархије.

Облик државног уређења који заступа ПОКС подразумева да грађани на слободним и непосредним изборима изаберу посланике, а посланици владу.

Краљ, као помиритељ би заједно са њима радио на просперитету државе и народа.

Покрет обнове Краљевине Србије залаже се за очување традиције и духовности, неговање породичних вредности, расветљавање злочина из прошлости, економски опоравак Србије, јачање пољопривреде, децентрализацију, очување кулутрног идентитета, образовања, бољу сарадњу са дијаспором и јачање међународне сарадње.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.