Отворена Стоматолошка ординација у Медицини рада

У Заводу за здравствену заштиту радника Застава отворена је потпуно опремљена стоматолошка ординација, која ће са радом почети од 2 марта.

Услуге стоматолога моћи ће да користе сви грађани који гравитирају ка Заставиној медицини рада, као и бивши и садашњи радници који од раније користе услуге овог привредног друштва.

Заједничким залагањем руководства Завода за здравствену заштиту радника Застава и Завода за стоматологију у Крагујевцу, 2. марта почеће са радом стоматолошка ординација у некадашњој Заставиној медицини рада.

Пошто је до пре пет година Завод за здавствену заштиту радника имао развијену стоматолошку амбуланту, своју опрему и простор, бесплатно је уступио Заводу за стоматологију, који ће ускоро почети са радом.

Услуге стоматолога моћиће да користе сви грађани који гравитирају ка некадашњој Медицини рада, као и бивши и садашњи радници који од раније користе услуге Завода.

Ординације Завода за стоматологију Крагујевац смештене су делом у матичној служби Завода, амбулантама Дома здравља, вртићима, основним и средњим школама.

Завод за стоматологију је прерастао у савремену здравствену установу са специјалистичким службама и то дечјом и превентивном стоматологијом, општом и хитном стоматолошком службом и службом специјалистичких делатности.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *