„Ожалошћена породица“ драмске секције Прве техничке школе

Драмска секција Прве техничке школе у пуној сали ПМФ-а извела је представу „Ожалошћена породица“ , а сав приход од продаје карата намењен  је у хуманитарне сврхе.

Ученици, наставници и родитељи ђака ове крагујевачке школе и ранијих година били су један од најблиставијих примера хуманости.

Представу су одиграли са пуно емоција, јер ће новац бити упућен њиховом школском другу.

После двогодишње паузе због пандемије корона вируса, драмска секција Прве техничке школе, поново је активна. И поново су из племенитих мотива окупили ученички ансамбл.

Аматерску представу одиграли у препуној сали.

Тражила се и карта више, која носи хумани карактер.

Драмску секцију подржали су не само наставници, родитељи и сарадници Прве техничке школе, већ су се хуманом позиву одазвале и бројне градске образовне установе, компаније и предузећа.

Наставници су се захвалили свим посетиоцима и донаторима.

Аматерска трупа Прве техничке школе најављује и убудуће представе са истим племенитим циљем. Публика коју су опустили Нушићевим класиком препознала је, и овацијама наградила њихов труд, и у данашње време несвакидашњу солидарност и хуманост коју годинама развијају.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.