Пакетићи за најмлађе из Друштва за церебралну и дечју парализу

Друштво за церебралну и дечју парализу у Крагујевцу и ове године обезбедило је новогодишње пакетиће за најмлађе чланове.

Поклони су стигли захваљујући донаторима који су им наступајуће празнике учинили лепшим.

Друштво за церебралну и дечју парализу “Ана Антонијевић” у Крагујевцу и ове године организију традиционалну доделу новогодишњих пакетића за најмлађе чланове.

Друштво је основано 1996. године великом заслугом Божидарке Антонијевић, која је била суочена са проблемима и потешкоћама које је имала као родитељ детета рођеног са церебралном парализом, а по коме се ово друштво и зове.

Захваљујући бројним донаторима и граду Крагујевцу, већ 22 године организују поделу новогодишњих пакетића, али овог пута због пандемије, без деце. У сваком случају Деда Мраз са пакетићима стиже и у њихове домове.

Новогодишњи пакетићи припремљени су са пуно љубави, а осмех малишана за донатора је највећа награда.

Захваљујући људима добре воље, Друштво за церебралну и дечју парализу из Крагујевца је у прилици да позове све своје најмлађе чланове да дођу у просторије друштва како би преузели пакетиће.

Позив је отворен и за друга удружења која немају средстава и могућности да обезбеде својим малишанима новогодишње поклоне.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *