Партибрејкерси наступили у Крагујeвцу

У оквиру програма обележавања 75 година постојања крагујевачког Дома омладине на Ђачком тргу наступила је група Партибрејкерс која је одсвирала неке од својих највећих хитова.

За четири децење постојања група Партибрејкрс је више пута наступила у Крагујевцу.

Београђани су још једном пред крагујевачком публиком одсвирали богат репертоар са својих више од десет студијских албума.

Комуникација са публиком је изостала али су речи заменили звуци рок рок енд рола који је увек добродошо код публике у Крагујвцу.

Дом омладине као организатор се потрудио да обележи значајну годишњицу са два концерта.

На Ђачком тргу је било нешто мање посетилаца него на концерту групе Освајачи , што је још једном показало да Крагујевчани и даље највише воле и поштују своје суграђане који су остварили велики успех широм Србије и рагиона.

Партибрејкерси су несумњиви квалитетна група која договорену сатницу испоштује где год да гостује, али њихове утиске са концерта нисмо успели да чујемо јер овог пута нису желели да говоре за нашу медијску кућу.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Партибрејкерси наступили у Крагујeвцу”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *