Павловић: „Опструкција истраге у Нишу“

Члан Владине комисије, Радиша Павловић, јуче је, каже, задобио лакше телесне повреде у Клиничком центру у Нишу, приликом увида у документацију, поводом истраге о несталим бебама.

Након инцидента, Павловић је изјавио, да је ово био трећи неуспешан покушај прегледа документације несталих беба у Клиничком центру у Нишу.

И ова незгода, по речима Павловића, потврђује да неки центри моћи врше опструкцији истраге.

Пре прегледа документације, у Клиничком центру у Нишу, поводом истраге о случају несталих беба, обезбеђење је спречило улазак полицајца у пратњи члана Владине комисије, Радише Павловића.

Том приликом, Павловић тврди, да је задобио лакше телесне повреде.

Након позива и интервенције полиције, започело се са прегледом документације за коју се испоставило да није комплетна, објашњава Павловић.

После, како каже, трећег неуспешног увида у документацију, у Клиничком центру у Нишу, за наредну недељу заказан је састанак са руководством ове установе, са циљем да се отклоне проблеми и омогући даља истрага.

По речима Павловића, у Нишу и Краљеву наилази на највеће препреке, док са другим градовима, међу којима је и Крагујевац, има одличну сарадњу, у поступку истраге о несталим бебама.

Извештава новинар Саша Стаменић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Павловић: „Опструкција истраге у Нишу“”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.