Почела Јавна расправа о Нацрту програма запошљавања града Крагујевца

Јавна расправа о Нацрту програма запошљавања града Крагујевца за период 2024 – 2026. године, на основу закључка Градског већа, почела је данас и трајаће до 22. априла 2024. године до 12 часова.

Нацрт програма запошљавања града Крагујевца за период 2024 – 2026. година, истакнут је на званичном сајту града Крагујевца https://kragujevac.ls.gov.rs
Савет за запошљавање позива све заинтересоване институције, организације и појединци да узму учешће у јавној расправи о Нацрту програма запошљавања града Крагујевца, као и да своје примедбе и предлоге доставе на један од следећих начина:

на е-mail: javnaraspravakg@kg.org.rs или ssokovic@kg.org.rs или лично у Одељењу за локални економски развој и привреду, канцеларија број 6, просторије Градске управе за развој и инвестиције у Улици Николе Пашића 6/2, 34000 Крагујевац.

Отворени састанак биће организован у петак 19. априла 2024. године у периоду од 10 до 13 часова, у конференцијској сали Градске управе за развој и инвестиције, у улици Николе Пашића 6/2, где сва заинтересована лица могу лично да изврше увид у Нацрт програма запошљавања града Крагујевца за период 2024 – 2026. година, а представници Савета за запошљавање пружаће додатна објашњења.

За примедбе и сугестије сачињен је образац који је доступан на линку:
https://kragujevac.ls.gov.rs/tekst/2219/javne-rasprave.php

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *