Почео Школски базар на Шареној пијаци

Поводом почетка нове школске године, Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац у сарадњи са закупцима и ове године је на Шареној пијаци организовало Школски базар.

Циљ је да се родитељима омогући да на једном месту по акцијским ценама набаве школски прибор, ранчеве, обућу и гардеробу за децу.

Овогодишњи Школски базар отворен је ликовном радионицом у којој су учествовали малишани из вртића “Шумска вила“ и деца закупаца тезги на Шареној пијаци.

Најмлађи су награђени пригодним поклонима, у виду школског прибора и опреме. Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац ову акцију организује по трећи пут.

Припрема детета за полазак у школу, поред набавке уџбеника, школског прибора и опреме, подразумева и куповину обуће и одеће, и представља значајну ставку у кућном буџету. Због тога су закупци на Шареној пијаци одлучили да и ове године помогну родитељима.

Организатори ове акције позивају децу и родитеље из Крагујевца и других градова да посете Школски базар и опреме се за предстојећу школску годину по повољним ценама.

Школски базар ће трајати до 31. августа, а радно време Шарене пијаце је до 16 часова.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *