Почиње реновирање атлетског тунела у Крагујевцу

Крагујевачки атлетичари ће до зиме добити комплетно реновиран атлетски тунел на градским базенима, казао је за РТК члан Градског већа за спорт, Предраг Стевовић.

Радови на адаптацији овог спортског објекта почињу ускоро, а атлетичари ће имати затворену стазу са пешчаном јамом за скок у даљ.

Што због пандемије корона вируса, што због проблема са закупцима пословних просторија у спортском комплексу на градским базенима, атлетски тунел у последње време није био у функцији.

Након решених питања са претходним закупцем и делимично враћеним у првобитно стање, атлетски тунел приводи се намени.

Простор ће бити опремљен са свим пратећим спортским садржајима и биће на располагању крагујевачким клубовима.

Значајно је и то што ће један део атлетског центра бити намењен крагујевачким рвачима.

Средства за реновирање простора на градским базенима обезбедиће СПД Раднички, а из градске управе поручују да она неће бити већа од пар стотина хиљада динара.

Комплетни радови би требало да буду завршени до зиме како би крагујевачки спортисти могли неометано да тренирају у адаптираном атлетском тунелу.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *