ПОГОДИ НАЈВЕЋУ КВОТУ И ОСВОЈИ СВЕТСКЕ НАГРАДЕ: Ново такмичење је стартовало – прикључи се и преузми фантастичне поклоне!

Светско првенство ускоро стартује, а са њим – почиње и ново такмичење у Меридиану!

Време је – чекали смо Мундијал у Катару дуже него што је то уобичајено, али сада је ту и спрема нам прави фудбалски спектакл!

Кристијано Роналдо, Лионел Меси, Карим Бензема, Александар Митровић, Хари Кејн и бројне друге светске звезде спремне су да решетају мреже и да нам приреде прави фудбалски спектакл!

А, у то име – спортска кладионица Меридиан спремна је да на другом крају света направи прави кладионичарски спектакл! Како?

Па, истина је да је Меридиан познат као кућа највећих бонуса, али истовремено и као место добре забаве и управо такву једну приређује током Мундијала у Катару!

Време је да одиграш тикет, даш своје прогнозе и оно најважније – ПОГОДИШ НАЈВЕЋУ КВОТУ, јер ако ти то пође за руком – чекају те фантастичне награде.

FIRS MINUTE ПОНУДА – САСТАВИ ТИКЕТ ЗА СВЕТСКО, ПОКЛАЊАМО ТИ 2.000 ДИНАРА!!!

Ево о чему се ради: за почетак, региструј се на меридианбет.рс сајту или мобилној апликацији, преузми сјајан бонус добродошлице од 2.000 РСД, а онда… Погледај фантастичан СПЕЦИЈАЛ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО, који доноси преко 5.000 игара и НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА ПЛАНЕТИ!

Наиме, у току трајања Светског првенств аможеш да одиграш тикет и погодиш највећу квоту, а ако будеш међу 30 најбољих – чекају те сјајне награде, попут McBook-a, iPad-a, iPhone-a 14, Apple Watsh као и гомила бонуса!

FIRST MINUTE ПОНУДА – САСТАВИ ТИКЕТ ЗА СВЕТСКО, ПОКЛАЊАМО ТИ 2.000 ДИНАРА!!!

Дакле, у промоциј иучествују сви тикети одиграни на меридианбет.рс сајту или апликацији, али и тикети који су одиграни на уплантим местима уз Меридиан плус картице. Победници су они играчи који на крају такмичарског периода имају тикет са највећом погођеном квотом, а оно што је такође важно јесте да учествују и добитни и недобитни тикети.

Правила су једноставна, ако те занимају још неки детаљи – брзо клик ОВДЕ, а онда се препусти фудбалу и чарима квота!

***спонзорисана објава

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *