ПОКС за Србију у друштву модерних европских монархија

Представници листе „За Краљевину Србију-Крагујевац мој главни град” представили су најважније програмске циљеве Покрета обнове Краљевине Србије на државном нивоу.

Овом приликом су истакли, да су својевремено монархисти били: Никола Тесла, Михајло Пупин, Слободан Јовановић, Јован Дучић, Милан Ракић и многи српски великани.

Краљевину Србију желе да виде у друштву најразвијенијих земаља света и Европе.

То су богате земље доброг сртандарда, и развијене демократије, речено је данашњој конференцији Покрета обнове Краљевине Србије у Крагујевцу.

Став коалиције „За Краљевину Србију- Крагујевац мој главни град” је да су они унели ново политичко мишљење и предлог о новом, монархистичком облику владавине односно државном уређењу, јер да није истакнут овај програм, у ПОКС-у кажу да се предстојећи избори ни по чему не би памтили и слушале би се само толико пута испричане исте приче, без резултата.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *