Породица је највеће богатство!

Поводом Међународног дана породице, који се обележава 15. маја, у вртићу „Сунце“ Предшколске установе „Нада Наумовић“ организован је низ активности.

Деца и родитељи су, између осталог, учествовали у изради породичног грба, попуњавању паноа породичним фотографијама и писању необичних прича.

Афирмација породице и породичних вредности је једна од редовних активности васпитача вртића „Сунце“ у раду са децом.

Међусобно уважавање и поверење између родитеља и запослених и укључивање породице у креирање и развијање програма вртића од пресудог су значаја за одрастање наших најмлађих суграђана.

Малишани из овог вртића са којима смо разговарали, иако имају само четири године, знају да је породица њихова оаза сигурности, топлине и љубави.

Поводом Међународног дана породице, који се обележава 15. маја, родитељи су, између осталог, учествовали у писању необичних прича о деци, изради породичног грба и попуњавању паноа породичним фотографијама.

Вртић „Сунце“ похађа 138-оро деце, подељених у пет васпитних група.

Са њима ради укупно десет васпитача који се свакодневно труде да различитим активностима и темама анимирају најмлађе и време које проводе на овом месту учине квалитетнијим.        

Извештава новинар РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *