Потписивање репрограма за СОН до 31. октобра

Рок за склапање споразума о репрограму дуговања за услуге у оквиру система обједињене наплате истиче 31. октобра. 

Из Јавног стамбеног предузећа позивају дужнике да искористе ову могућност, јер ће, у супротном, након овог датума, бити започет поступак принудне наплате.

Јавно стамбено преузеће Крагујевац је почетком године понудило грађанима који нису редовно измиривали своје обавезе да потпишу споразум о репрограму.

Дужницима је тако омогућено да заостале обавезе измире на 60 месечних рата,  док је онима чија су дуговања већа од 200.000 динара понуђена отплата на 120 месеци.

Рок за склапање споразума о репрограму истиче 31. октобра.

Из Јавног стамбеног позивају дужнике да искористе ову могућност, јер ће, у супротном, након овог датума, бити започет поступак принудне наплате.

Интересовање Крагујевчана да на овај начин измире своја дуговања за грејање, одношење смећа и остале услуге у оквиру система обједињене наплате, за разлику од ранијих година, није велико, кажу у Јавном стамбеном.

Од 1. фебруара до сада склопљено је око 700 споразума о репрограму.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Потписивање репрограма за СОН до 31. октобра”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *