Празнични кутак у дрвеним кућицама на Тргу код Крста

Град Крагујевац и Градска туристичка организација први пут за време новогодишњих празника, припремају празнични кутак у Пешачкој зони.

Од 24. децембра, до 1. јануара, на Тргу код крста биће постављене дрвене кућице, у којима ће Крагујевчанима и туристима, бити понуђени поклони, новогодишњи украси, храна и топли напици.

За оне, који у време празника остају у свом граду, припремљен је богат музички програм.

Попут великих светских метропола, у Крагујевцу, на Тргу код Крста, постављене су дрвене кућице у којима ће се између празничних украса, поклона и сувенира, у новогодишњој ноћи продавати кувано вино, шумадијски чај и храна.

Локална самоуправа, Градска туристичка организација и Музички центар припремили су богат музички програм у Пешачкој зони 30. и 31. децембра.

Од 11 сати и 30 минута, у оквиру обележавања дечије Нове године, 31. децембра, на бини код Крста, наступиће дечији хор Мали Лицеум, а након њих ће Драмски студио Друге крагујевачке гимназије извести представу „Новогодишњи чаробни напитак“.

Од 21 сат почиње новогодишњи концерт групе „Епилог“, док је за 23 сата заказан наступ бенда „Рибља чорба“.

У поноћ, са зграде Градске управе, неће изостати ни велики новогодишњи ватромет.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *