Награђене представе крагујевачког КСТ-а

Представе Књажевско-српског театра добитнице су бројних награда на фестивалима.

На осмом Фестивалу произведених представа у Алексинцу, представа Негри у Крагујевац је донела две награде, док jе ансамбл КСТ-а са представом „Ко нема у вугла гугла“ на фестивалу Мали Јоаким у Лазаревцу, освојио такође две награде, за глумачко остварење и сценографију.

Књажевско – српски тетар и ансамбл Крагујевачког позоришта на фестивалима широм земље и региона, остварују велики успех.

На 8. Фестивалу произведених представа који је одржан у Алексинцу, стручни жири Фестивала, који су чинили чланови Горан Ибрајтер, књижевник и театролог, Слободан Савић, новинар, критичар, радијски и телевизијски аутор и председник Миливоје Млађеновић, театролог и драмски писац, доделио је две награде представи „Негри или љубов ко сочеловеком својим“.

На фестивалу Мали Јоаким у Лазаревцу, тинејџ представа „Ко нема у вугла гугла“ освојила је такође две награде.

У уторак од 20 сати премијерно ће бити изведена представа „Женидба и удадба“, док су репризе заказане за 12. и 17. деценбар у КСТ-у.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *