Представе слепих и слабовидих лица у Позоришту за децу и младе и КСТ-у

Окружна организација Савеза слепих Србије Крагујевац ће у оквиру пројекта ,,Светлост у тами“ угостити Казалиште „Нови живот“ из Загреба, чији ће професионални глумци – слепа и слабовида лица за крагујевачку публику одиграти две представе – једну за децу, а другу за одрасле.

Представа за децу „Бијели клаун“ биће одиграна у суботу 3. јуна са почетком у 17.00 сати у Позоришту за децу и младе, док је представа за одрасле „Не дај се, Њофра!“ заказана за недељу 4. јун у 19.00 сати на сцени Књажевско-српског театра.

Представе за одрасле и децу нису намењене само слепима већ свим заинтересованим грађанима који негују посете позориштима и имају изражена интересовања за инклузивну кулуру и уметност.

Пројекат „Светлост у тами“ Окружне организације Савеза слепих Србије Крагујевац, подржан је од стране Града Крагујевца у оквиру Јавног конкурса за финансирање/суфинансирање програма/пројеката/манифестација у области културе из буџета града Крагујевца у 2023. години, чију су реализацију обезбеђивањем термина за извођење представа помогли Књажевско-српски театар и Позориште за децу у младе.

Улаз за све заинтересоване који желе да прате представе је бесплатан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *