Преко Сајма образовања и запошљавања до стручног кадра и посла

Више од 800 људи из Крагујевца и Шумадијског округа биће у прилици да потражи посао на Сајму образовања и запошљавања који је данас отворен на Шумадија сајму.

Дводневна манифестација окупила је 30 послодаваца који су исказали потребу за новим радницима.

На сајму се представљају и бројне средње и основне школе, државни и приватни факултети, универзитети и друге високошколске установе.

На овој престижној пословно-сајамској манифестацији са веома дугом и успешном традицијом представљају се бројне образовне установе, државни и приватни факултети, универзитети и друге високошколске установе, који ће понудити свој школски и студијски програм, информаторе које ће будући студенти и ученици имати прилике да погледају, као и информације о бројним занимљивим стипендијама, попустима и погодностима.

После паузе од пар година незапослени ће имати прилику да на дводневном Сајму конкуришу за посао, а највише слободних радних места нуди се особама машинских и металских занимања, од трећег до седмог степена стручне спреме.

Сви заинтересовани кандидати који су у потрази за послом, своје  радне биографије ће моћи да предају и да конкуришу у току трајања сајма, где ће на челу са Националном службом за запошљавањем, бројни послодавци и агенције које се баве запошљавањем представити слободна радна места.

Рекордан број учесника и понуда сајма довољан је доказ је манифестација потпуно оправдала очекивања.

Сајам организује Шумадија сајам уз подршку Националне службе за запошљавање, а покровитељ манифестације је град Крагујевац.

Улаз за све посетиоце је слободан.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.