Пријаве за Шумадијски сајам пољопривреде

Пријава компанија и излагача за 17. Шумадијски сајам пољопривреде, који ће се одржати од 2. до 5. септембра на Градском сајмишту, је у току.

Јавни позив за пријаву крагујевачких пољопривредника, у циљу организовања изложбе у сточарству, приказа дресуре паса и изложбе коња, за које је обезбеђено милион 850 хиљада динара, је завршен.

Новина на овогодишњем сајму пољопривреде је могућност да посетиоци сајма разговарају и добију савете од стручњака из различитих пољопривредних грана.

На традиционалном Шумадијском сајму пољопривреде ове године биће организоване све изложбе које су планиране у сточарству, као и прикази дресуре паса, изложбе коња и фијакера, као и дружење деце са коњима.

Заинтересоване компаније и излагачи били су брзи и, према пријавама, већ је попуњен већи део опредељеног простора за ову сајамску манифестацију на Шумадија сајму.

За ову годину организатор је припремио и пар новина у виду организовања туристичких тура и превоза из поједниних месних заједница до сајма, као и разговор са експертима који ће одговарати на све недоумице и питања српског сељака.

У календару сајамских манифестација Градског сајмишта, традиционалном сајму пољопривреде, претходи међународни Сајам лова, риболова и ловног туризма који ће се одржати од 19. до 22. августа.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Маринковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.