Пријављивање за стипендије из „Фонда Милеве Попиводе“ до 20. јануара

Управни одбор Фондације за стипендирање студената Универзитета у Крагујевцу упутио је позив за подношење пријава за доделу стипендије из „Фонда Милеве Попиводе“ у 2021.години.

Право учешћа на конкурсу имају студенти четврте године основних академских студија Српског језика и књижевности на Филолошко уметничком факултету.

Рок за пријављивање истиче 20. јануара.

Студенти четврте године академских студија Српског језика и књижевности Филолошко уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу могу да конкуришу до 20. јануара за стипендију из „Фонда Милеве Попиводе“.

Месечни износ стипендије је 20.000 динара, а исплаћиваће се за ову календарску годину.

Фондација за стипендирање доделиће једну стипендију из „Фонда Милеве Попиводе“ социјално најугроженијем студенту.

Пријава за доделу стипендије мора бити достављена у писаном облику и подразумева кратку биографију и уверење о статусу студента, упису завршне године и просечној оцени током студија.

Кандидати треба да доставе и уверење о положеним испитима из претходих година студија, као и доказ да нису обновили ниједну годину.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *