Припреме за нови број Дечјих искри

Установа културе Кораци расписала је ликовни конкурс за нови број часописа Дечје искре за децу предшколског узраста и ученике основних школа у Шумадији.

Поред овог конкурса до 28. фебруара отворен је и конкурс за избор дела у области издаваштва за 2023. годину.

Најмлађа установа културе у Крагујевцу наставила је са традицијом издавања култног дечијег часописа Дечје искре са циљем промоције уметничких вредности код најмлађих.

Како би Дечје искре добиле савремнији изглед и пратиле најновије трендове урађен је редизајн а у плану је да у наредном периоду овај часопис буде заступљен и на друштвеним мрежама како би дечији радови били видљиви и у електронском облику.

Установа културе Кораци расписала је ликовни конкурс за нови број који је отворен до 25.марта.

Након завршетка конкурса стручни жири одлућиће који су то радови најбољи а аутори ће као награду добити вредне поклоне, мобилни телефон, таблет, паметни сат. Из Установе културе Кораци подсећају да је до 28. фебруара отворен конкурс за избор дела у области издаваштва.

Из године у годину све је веће интересовање крагујевачких аутора који шаљу своје радове како би на овај начин били промовисани у земљи и региону. Након провере пристиглих рукописа стручни жири одабраће радове који ће се наћи у овогодишњим издањима Установе културе Кораци.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *