Припремни радови за асфалтирање улице Драгојла Дудића

У улици Драгојла Дудића у насељу Шумарице екипе Предузећа за путеве Крагујевац изводе припремне радове за асфалтирање.

Уређењем ове и улице Кошутњачки вис биће завршен комплетан посао предвиђен уговором по коме је Европска банка за обнову и развој обезбедила око 800 милиона динара за асфалтирање десет улица на територији града Крагујевца.

Улица Драгојла Дудића у Шумарицама, дужине километар и по, представља важну саобраћајницу која повезује ово насеље са Становом.

Вредност радова износи 118 милиона динара, а екипе Предузећа за путеве Крагујевац изводе припремне радове за асфалтирање.

Осим у улици Драгојла Дудића, у току су радови и у улици Кошутњачки вис, дужине два километра. У уређење ове улице биће уложено 109 милиона динара.

Припремни радови ускоро ће бити завршени, а после асфалтирања следи уређење зелених површина и постављање вертикалне и хоризонталне сигнализације.

Радове финансира Европска банка за обнову и развој, која је обезбедила новац за комплетно уређење десет улица на територији града Крагујевца.

Програмом су обухваћене улице Воје Радића, Миодрага Влајића Шуке, Драгослава Срејовића, Драгана Панића и улица Лицеја.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.