Привремени режим саобраћаја у Илинденској улици

На основу Саобраћајог пројекта за време извођења радова у улици Радована Мићовића (од улице Драге Тодоровић) и Илинденској у Крагујевцу“,

Предузеће за путеве Крагујевац у периоду од 25. до 31.08.2020. године, Одељење за одржавање путева и регулацију саобраћаја Градске управа за развој уводи шривреми режим саобраћаја у Илинденској улици.

Возила јавног градског превоза од 25. до 31. августа са ознаком:

8 која саобраћају до Багремара упућују се из ул. Булевар Краљице Марије у ул. Краљевачког батаљона затим у ул. Краља Милутина, Љубише Богдановића, Милана Обрадовића до раскрснице са ул. Стеве Книћанина, а у повратку из ул. Милана Обрадовића у ул. Љубише Богдановића, Краља Милутина, Краљевачког батаљона, Булевар Краљице Марије и даље регистрованом трасом.

8 која саобраћају до Вишњака упућују се из ул. Булевар Краљице Марије у ул. Краљевачког батаљона затим у ул. Краља Милутина, Љубише Богдановића, Милана Обрадовића, Радована Мићовића и даље регистрованом трасом, а у повратку из ул. Радована Мићовића у ул. Милана Обрадовића, Љубише Богдановића, Краља Милутина, Краљевачког батаљона, Булевар Краљице Марије и даље регистрованом трасом.

Возила јавног градског превоза на линијама са ознаком:

26 се упућују се из ул. Булевар Краљице Марије у ул. Краљевачког батаљона затим у ул. Краља Милутина, Љубише Богдановића, Милана Обрадовића, Радована Мићовића и даље регистрованом трасом, а у повратку из ул. Радована Мићовића у ул. Милана Обрадовића, Љубише Богдановића, Краља Милутина, Краљевачког батаљона, Булевар Краљице Марије и даље регистрованом трасом.

11A се упућује из ул. Булевар Краљице Марије у ул. Краљевачког батаљона затим у ул. Краља Милутина, Љубише Богдановића, Милана Обрадовића, Радована Мићовића и даље регистрованом трасом.

11B се упућује из Радована Мићовића у ул. Милана Обрадовића, Љубише Богдановића, Краља Милутина, Краљевачког батаљона, Булевар Краљице Марије и даље регистрованом трасом.

За време измене режима саобраћаја возила ће на измењеним трасама користити постојећа регистрована стајалишта.

По потреби неопходно је предузети и додатне мере ради заштите свих учесника у саобраћају.

Прес центар

www.kragujevac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.