Привремени режим саобраћаја у Косовској улици због одржавања Арсенал феста

Због одржавања 14. „Арсенал феста“ уводи се привремени режим саобраћаја у Косовској улици, од 27. до 29. Јуна, од 18 сати до 03 сата. Аутобуси Јавног транспорта путника саобраћаће измењеном трасом на следећим линијама:

Возила на линији 2 смер Б (Нови Милановац) Петровац – Жраљица и линији 17 смер А Баљковац – Дом старих (Језеро) упућују се из улице Стојана Протића лево у улицу Париске комуне, затим лево у улицу Лепенички булевар, па десно у улицу 27. марта и даље регистрованом трасом.

Возила на линији 3 смер Б (Водовод) Бресница – Денино брдо и линији 14 смер А Трмбас – Кванташ упућују се из улице Др Јована Ристића у улицу Париске комуне, затим лево у улицу Лепенички булевар, десно у улицу 27. марта и даље регистрованом трасом.

Возила на линији 13 смер А Трмбас – Грошница упућују се из улице Др Јована Ристића у улицу Париске комуне, затим лево у улицу Лепенички булевар и даље регистрованом трасом.

Возила на линији 601 смер Б Ћифтина Ћуприја – Букoровац упућују се из улице Др Јована Ристића у улицу Париске комуне, затим право у улицу Др Зорана Ђинђића, лево у улицу Николе Пашића, затим у улицу 27. марта, лево у улицу Лапенички булевар и даље регистрованом трасом.

За време измене режима саобраћаја, возила ће користити постојећа регистрована аутобуска стајалишта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *