Проглашена шеста изборна листа у Крагујевцу

Градска изборна комисија прогласила је изборну листу „300 Крагујевчана и Покрет Волим село своје – Душан Зека Алексић“ коју су поднели: Група грађана „300 Крагујевчана“ и Покрет Волим село своје.

На листи се налази 87 кандидата за однорнике у Скупштини града што значи да је ова коалиција предала пуну листу са 2636 валидних потписа грађана.

Изборна листа „300 Крагујевчана и Покрет Волим село своје – Душан Зека Алексић“ шеста је по реду која ће се наћи на изборима за одборнике Скупштине града који су заказани за 26. април.

Душан Зека Алексић рекао је да је поносан на Групу грађана која је прикупила довољно потписа за пуну листу што су до сада успеле само веће странке док су мање коалиције до сада предавале трећинску листу.

Из ове коалције најављују фер и коректну предизборну кампању.

Носилац листе Душан Алексић истиче да се на листи за одбрнике налази 87 кандидата који су углавном млади људи који имају жеље да се боре за бољи Крагујевац.

Из коалиције Групе грађана „300 Крагујевчана“ и Покрета Волим своје село најављују модерну и савремену кампању до изласка на изборе.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *