Програм Крагујевачког културног лета за август намењен свим генерацијама

У оквиру манифестације Крагујевачко културно лето публику и током августа очекује разнолик и богат културно уметнички програм.

Већина програма биће организована на летњим сценама у Дому омладине и Великом парку где ће наступити уметници из Србије али и гости из целог света.

Претходни месец је обележио велики број културних дешавања организованих у оквиру манифестације Крагујевачко културно лето која се другу годину заредом одржава у нашем граду.

Велики број уметника је током јула наступио на више локација у граду. У организацији програма учествују све установе културе.

Програмска шема у августу биће још богатија са већим бројем извођача и музичких догађаја.

У наставку лета публику у Крагујевцу очекују концерти, књижевне вечери, филмска радионица као и пет музичких фестивала. 

Крагујевачко културно лето обухвата програме за све генерације како би шира публика имала прилику да ужива у културним дешавањима.

Детаљније информације о свим догађајима током августа и именима извођача могу се пронаћи на сајтовима и друштвенима мрежама краујевачких установа кутуре. 

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.