Програм за лето Студентског културног центра

На Летњој сцени СКЦ-а, почиње ревија филмова са фестивала документарног филма „Белдокс 2018“, под називом „Белдокс ехо“, пројекцијом остварења „Валдхајмов валцер“.

Студентски културни центар Крагујевац у сарадњи са Међународним фестивалом документарног филма Белдокс, представиће крагујевачкој публици нека од најзначајнијих остварења са овогодишњег 11. по реду одржаног фестивала Белдокс.

Публика ће бити у прилици да током недељу дана у периоду од 2. до 8. јула 2018. на Летњој сцени СКЦ-а погледа занимљив избор дугометражних документарних филмова из целог света, награђених на престижним светским филмским фестивалима.

Све пројекције почињу у 21 час. Улаз за све пројекције је слободан.

Програми за свачији укус и душу, али публике недовољно, кажу у Студентском културном центру, најављујући садржаје које привлаче пажњу.

Музички програм овог лета почиње 13. јула са свирком Душан Јевтовић триа. Душан Јевтовић је издао албум за СКЦ, то је „Лајв ат хоум“, са њим долази још и Васил Хаџиманов и грчки бубњар Асаф Сиркис, наводи Александра Павловић, музички уредник СКЦ Крагујевац

Лето ће бити и у знаку књиге.

Овог лета читамо, додаје Александра Павловић, у среду 4. јула је књижевно вече, биће представљена збирка песама, аутор је Милош Сакић из Смедеревске Паланке. Он ће представити своју збирку песама „Илуминације“.

Овог лета биће, кажу, актуелни и Грузијци, са својим сплетом игара, али тек крајем јула.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *