Проходни путеви на подручју града и приграда

Зимска служа Јавног комуналног предузећа Шумадија Крагујевац спремно је дочекала први снег.

Све саобраћајнице на територији града Крагујевца су прохдне, а током ноћи дежурне екипе интервенисале су на такозваним критичним тачкама, односно чишћени су мостови, надвожњаци, раскрснице.

Према речима надлежних, на залихама има довољно агрегата.

Први снег који је падао током ноћи на подручју Србије, Шумадију није засуо великим проблемима, док су у планинским деловима земље поједина места већ одсечена од главних магистралних путева.

Екипе Зимске службе Јавног комуналног предузећа Шумадија Крагујевац биле су спремне за прве снежне падавине и током ноћи реаговале су у граду, али и ван Крагуејвца.

До поднева, први снег у Крагујевцу је био отопљен.

Из Зимске службе поручују да се саобраћајнице посипају довољном количином соли и ризле,али како су коловози мокри и услови нису наклоњени вожњи, опрез за воланом и поседовање зимске опреме се у оваквим приликама подразумева.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *