Промовисан роман „Душе су рекле Даˮ у СКЦ-у

У Контакт галерији Студентског културног центра Крагујевац одржана је промоција књиге „Душе су рекле Даˮ, ауторке Весне Петковић.

Овај роман је поред издања на српском језику, преведен и на енглески, а како ауторка наглашава, наишао је на добар пријем код читалачке публике.

Роман „Душе су рекле Даˮ, ауторке, Весне Петковић, је истинита љубавна прича близаначког пара и ауторкина храброст да се суочи са собом зарад велике љубави коју осећа према свом енергетском близанцу.

Реч је о интерактивној књизи у којој су описане емоције које често потискујемо, а овај роман даје одговоре уз које технике се можемо суочити са њима.

Ауторка романа „Душе су рекле Даˮ по професији је инжењер текстилне конфекције, а Регресију је завршила код Патрика Балинта. Сама регресија учитана је у овом роману.

„Душе су рекле Даˮ први је роман Весне Петковић, а ауторка пише и други књигу која представља наставак овог романа. Како наглашава, читаоци су утицали на то да ово дело добије свој наставак и најављује занимљиве преокрете у наредном делу књиге.

Извештава новинарка РТК Наташа Радивојевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *