Први Фестивал родитељства у Крагујевцу

Зашто се за трудноћу каже да је друго стање и како се најбоље припремити за породилиште – стручне и конкретне одговоре на ова, али и сва друга питања, могле су да добију будуће маме и родитељи на првом Фестивалу родитељства у Крагујевцу.

Поред едукативних радионица, занимљивих и забавних садржаја, са трудницама, малишанима и родитељима су се дружили најбољи стручњаци из области родитељства.

Први Фестивал родитељства у организацији Удружења грађана Добродошле бебице окупио је труднице и маме које су у претходне две године биле полазнице бесплатне онлајн Школе за труднице.

Трудинице и родитељи су на Фестивалу родитељства могли да добију стручне савете од патронажне сестре, неонатолога, психолога, физиотерапеута, а манифестацију је подржао и град Крагујевац који подржава све акције и манифестације које се односе на пронаталитетну политику, здраво рађање и одрастање и бригу наших најмлађих.

Према речима организатора, циљ Фестивала је да се будући родитељи припреме за најлепшу животну улогу – родитељство.

За забавни део програма Деца расту као из воде у Великом парку, биле су задужене глумице Сања Матејић и Мина Стојановић.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *