Радна акција у Спомен парку „Крагјуевачки октобар“

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевац, организовао је радну акцију у Спомен парку „Крагјевачки октобар“ у делу од Војничког гробља до излаза према Споменику стрељаним ђацима и професорима.

У акцији која је реализована у оквиру пројекта „Добровољним радом улепшајмо животну средину“ учествовало је око 50 волонтера.

У добровољној радној акцији учествовали су средњошколци, студенти, волонтери еколошких удружења, друштвено-одговорни грађани и акцијаши.

Од 2017.године ово је 39 радна акција које је организовао Клуб акцијаша и волонтера Крагујевца.

Велику подршку пружило је Јавно комунално предузеће „Шумадија“ и Црвени крст Крагујевац.

Крагујевац је један од малобројних градова у Србији који има у ширем градском језгру изузетан зелени комплекс који осим немерљивог и јединственог историјског значаја има и важну еколошку вредност.

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевца, позива све грађане који желе да буду део Клуба, дођу и пријаве се како би могли да учествују у радним акцијама које ће организовати у наредном периоду.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *