Раднички продужио сарадњу са три играчице

Оно што су челници Радничког зацртали приликом оснивања клуба пре две године, полако добија своју форму и димензију, чињеница да ће се клуб у свом развоју и напретку првенствено ослањати на своје снаге и играче и играчице из своје рукометне школе.

Након прве сезоне у сениорском рангу и остварених резултата, дошло је време да се односи са рукометашицама подигну на виши и професионалнији ниво.

Даљи корак у том низу је потписивање уговора, а први корак и потписе на четворогодишње уговоре су ставиле Ања Влашковић (16), Анастасија Влашковић (16) као и Јована Благојевић (20).

Ања и Анастасија су рукометом почеле да се баве 2010-те године и у досадашњој каријери су наступале за клуб из града на Лепеници, док је Јована почела да тренира са 12 година у клубу „Колибри“ из Трнаве, а у Радничком је већ пету годину.

Прилично успешна дебитантска сезона у сениорском рангу, изванредна сарадња са целокупним стручним штабом, руководством клуба и саиграчицама и чињеница да смо прве и најважније кораке у каријери направиле у Крагујевцу, само су неке од ставки које су нам биле додатни мотив и подстрек да верификујемо сарадњу са Радничким на још четири године.

То је прилично дуг период у току ког ће се свака од нас, као и до сада, максимално ангажовати како би се наш клуб што пре вратио у сам рукометни врх у земљи и региону.

Вредно ћемо се припремати за почетак сезоне и даћемо све од себе да у наредном периоду доведемо Раднички на ниво који се од њега и очекује – пренела је импресије све три играчице Анастасија Влашковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *