Радост ускршњих празника у Крагујевац Плаза центру

Пролећна радост почетка остваривања зацртаних планова је пред нама. Док се празнична атмосфера шири, Шопинг центар Крагујевац Плаза током шопинг викенда од 23. до 25. априла припрема ускршња изненађења за своје посетиоце.

Ускршњим шопинг викендом доминирају нове пролећне колекције и модни трендови за 2021. годину, а најбољу куповину у граду немогуће је замислити без сјајних попуста. Крагујевац Плаза центар наставља да пружа радост својим посетиоцима, овог пута уз вредне поклон картице, за куповину у Плази у периоду од 23. до 25. априла.

Посетиоци могу да бирају нове моделе омиљених брендова и искористе најављене празничне попусте, а понуда центра од 16. априла богатија је за LCW Dream. Овај бренд отворио је нови одељак са модерним асортиманом за спавање и веш за целу породицу. Такође, опустите се уз филмска остварења у Cineplexx Крагујевац Плаза биоскопу. Уколико већ нисте, обавезно свратите до Првог Плазиног пролећног маркета у атријуму центра и упознајте се са широком лепезом производа локалних произвођача у безбедној атмосфери центра коју потврђује Covid 19 Compliant (у складу са Ковид 19), додељен од стране Safe Shopping Centers.

Такође, Шопинг центар Крагујевац Плаза од ове године има занимљив и веома информативан newsletter, а све који се пријаве на www.kragujevacplaza.rs очекује прилика за сјајна поклон изненађења.

Више информација о дешавањима, поклонима и актуелним попустима у Плаза центру, потражите на сајту или „Facebook“ и „Instagram“ профилима центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *