Радови на паркингу код Робне куће

У току су радови на реконструкцији и уређењу паркинга код некадашње Робне куће „Београд“, због чега ће тај простор бити ван фунције до 10 маја.

Након радова биће повећан број паркинг места, па ће паркиралиште моћи да прими око 110 аутомобила.

На паркиралишту код некадашње Робне куће „Београд“ ради се нивелисање и замена постојећег слоја асфалта и обележавање хоризонталне сигнализације, како би се повећала безбедност саобраћаја и самих корисника паркинга.

Поред тога, биће уређена кишна канализација и обележена места за инвалиде.

Према речима надлежних из Јавно комуналног предузећа „Шумадија“ у плану је и садња нових садница и замена дотрајалих и болесних стабала.

Реконструкцију паркиралишта код Робне куће „Београд“ финансира из сопствених средстава Јавно комунално предузеће „Шумадија“, које изводи комплетне радове.

Након реконструкције биће повећан број паркинг места, па ће паркиралиште моћи да прими око 110 аутомобила.

У плану и програму овог предузећа, као један од пет великих пројеката, је изградња надземне гараже на локацији код „Срца“.

Према речима директора ЈКП „Шумадија“, Немање Димитријевића, радови би требало да почну у овој години.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *