Ранг листе за пријем у „Артем” 17. јула

Предаја докумената за конкурисање ђака за упис у Дом ученика средњих школа „Артем” у првом уписном року завршена је данас.

Ранг листе биће објављене 17. јула. Интересовање за упис је као и сваке године велико, а закључно са данашњим даном, приспело је више од 500 докумената, а места има за нешто више од 400 ђака.

У првом уписном року за пријем у Дом ученика средњих школа „Артем” имали су право да конкуришу ученици који су уписани редовно у неку од крагујевачких средњих школа.

Средњошклоци се рангирају на основу успеха који су постигли у школи и на основу прихода по члану домаћинства.

Други уписни рок биће организован од 24. до 28. августа, када ће се примати ученици из осетљивих друштвених група и када ће се обавити друга расподела за преостала слободна места.

Осим изузетне пажње васпитача и васпитачица и велике бриге за ученике која је константна, руководство ове установе труди се и да омогући ученицима да ефикасније прводе слободно време.

Дом ученика средњих школа „Артем” од септембра успеће да прими 207 девојчица и 207 дечака.

Усељење у дом је 31. августа, а дом почиње са радом  1. септембра.

Извештава новинар РТК Наташа Радивојевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *