Расписан конкурс за суфинансирање медијских пројеката

Градоначелник Крагујевца, Никола Дашић је, у изјави за сајт Града истакао да је расписивање конкурса за суфинансирање медијских пројеката у Крагујевцу, на самом почетку године, јасан показатељ колико је важан јавни интерес у области информисања на локалном нивоу.

Град Крагујевац расписао је јавни позив за учешће на Конкурсу за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији Крагујевца за 2021. годину.

Реч је о производњи медијских садржаја из области јавног информисања који доприносе истинитом, непристрасном, правоременом и потпуном информисању свих грађана Крагујевца.

За производњу медијских садржаја из области јавног информисања из градске касе, по овогодишењм конкурсу, из градске касе издвојено је 9,5 милиона динара, од чега је 9 милиона намењено за суфинансирање производње медијских садржаја, а 500 хиљада динара за организовање и учешће на стручним, научним и пригодним скуповима, као и унапређења професионалних и етичких стандарда у области јавног информисања.

Рок за пријаву је 30 дана од објављивања конкурса на званичном сајту града Крагујевца и у дневном листу „Вечерње новости“ и истиче 24. фебруара ове године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *