Редовно радно време за ЈСП Крагујевац

Од 16. марта када је уведено ванредно стање Јавно стамбено предузеће је предузело све препоручене мере Кризног штаба града Крагујевца у циљу заштите од ширења Корона вируса.

Ово предузеће је изашло у сусрет корисницима и омогућило он лајн плаћање рачуна, што је велики број Крагујевчана и искористио.

Од 11. маја Јавно стамбено предузеће је поново отворило шалтере и поново увело редовно радно време.

Док су неки грађани плаћали рачуне електронским путем, други су чекали прве радне дане да лично дођу и измире дуговања.

Према њиховим речима, мере се поштују, одржава се прописана дистанца, носе се маске и рукавице, а како наводе, на измирење обавеза се не чека дуго.

Сви запослени имају заштитну опрему, а на улазима су постављене дезо-баријере.

Јавно стамбено предузеће омогућило је плаћање рачуна он-лајн, како би се спречило прављење гужви на местима наплате која су у претходном периоду имала скраћено радно време.

И поред ограниченог кретања због полицијског часа и ванредог стања, Крагујевчани су редовно измиривали своје обавезе.

Након укидања ванредног стања шалтери Јавног стамбеног предузећа поново раде од 7 и 30 до 19 часова.

Када су доспеле а неизмирене обавезе у питању, комуналним предузећима је препоручено да се до 30 дана од датума укидања ванредног стања не обрачунава камата.

По речима Снежане Ћирковић директорке Јавног стамбеног предузећа, камата се неће обачунавати како на текућу потрошњу тако и на остале услуге за које су грађани током 2018. године склопили репрограм.

Извештава новинар РТК Иван Ганић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *