Реформа комуналних делатности

Изборне листе ”Крагујевачка прича и Толеранција –Борис Ковачевић Шума” почеле су изборну кампању.

Један од њихових политичких циљева је, да се грађанима конкретно укаже од којих финансијских средстава ће бити реализовани програми, који у време предизборне кампање све странке издашно обећавају,истакао је Борис Ковачевић , носилац листе на конференцији за новинаре.

На који начин ће се реализовати сви програми који многи нуде у предизборној кампањи, када је град презадужен, а буџет празан питање је за све оне који претендују да буду на власти и желе да воде овај град истакао је Борис Ковачевић , носилац изборне листе ”Крагујевачка прича и Толеранција –Борис Ковачевић Шума”.

Њихов изборни програм ће почети од утврђивања начина за обезбеђивање средстава и реализацију планираних пројеката у наредне четири године, додао је Ковачевић.

Он је нагласио да је власт у Крагујевцу за претходне четири године обећавала бројне пројекте зашта су добили мандат, али ни до данас они нису реализовани, рекао је Ковачевић и додао да им је главни циљ да улажу у саобраћајнице, путеве, инфраструктуру, гасификацију и подстичу приватно предузетништво.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *