Регионални фестивал младих „Мала ноћна музика“ 3. и 4. јуна у Крагујевцу

Регионални фестивал младих „Мала ноћна музика“ биће одржан у Крагујевцу 3. и 4. јуна.

Циљ је подизање свести код младих о значају интеркултуралног повезивања и пружање могућности за стицање нових знања и вештина о менаџменту и дигиталном маркетингу, кроз радионице и предавања која ће бити организована у оквиру овог фестивала.

„Мала ноћна музика“ је само један у низу културних догађаја проистеклих из међународне сарадње, која представља важан сегмент културне политике града Крагујевца.

Томе треба додати поставку у Народном музеју Шумадије, поводом 20 година пријатељства Крагујевца и Инголштата, изложбу „Путовање кроз Израел – уметност на улицама Јерусалима и Хаифе“ која ће бити отворена у Дому омладине 6. јуна и наступ националног фолклорног ансамбла Танец из Северне Македоније 7. јуна у „СББ хали Језеро“.

Регионални фестивал младих почиње сутра у 10 часова на Ђачком тргу, а заслуге за његову реализацију припадају Данки Андоновски, чланици Градског већа за инвестиције и управљање пројектима и Стефану Јовановићу, помоћнику градоначелника за омладину и сарадњу са Универзитетом.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *